Cursos virtuals ACTE

La matricula als cursos virtuals s’obrirà el divendres dia 1 de juny a les 00 hores a la web d’ACTE  http://www.acte.cat entrant al Campus Virtual

Tots els alumnes matriculats a una EE de Moviments es poden inscriure a cursos de l’Àmbit Virtual de forma gratuïta. Quan omplin el formulari de matricula als cursos virtuals, han de fer constar a quina escola d’estiu presencial  estan matriculats o pensen matricular-se.

Si no es volen apuntar a cap EE presencial s’han d’inscriure com a usuaris d’ACTE.

La matriculació es definitiva, L’adjudicació de les places als cursos es fa per rigorós ordre de sol·licitud, però no podran matricular-se a més de 60 hores de formació (1, 2 o 3 cursos màxim)

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

actevitats@pangea.org

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els propis socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant , l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s