24O VAGA. NI LOMCE, NI RETALLADES

ImatgeEl MUCE des de fa molts anys hem posat tot l’esforç en la defensa d’una educació pública i de qualitat, per això responem amb la unitat i força de tota la comunitat Educativa donant suport a la convocatòria de vaga a l’educació prevista per al dijous 24 d’octubre,   perquè si ens ho proposem podem aturar aquest desmantellament al que ens estan abocant les retallades i la LOMCE.

LA COMUNITAT EDUCATIVA DE CATALUNYA EN DEFENSA DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA: NI LOMCE, NI RETALLADES

 

El principal objectiu del Marc Unitari de la Comunitat Educativa – MUCE és vetllar i  defensar l’educació pública i la seva qualitat, perquè  estimem l’escola pública, perquè estem fermament convençuts i convençudes que l’educació pública és un dels pilars fonamentals en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa.

Per això rebutgem absolutament tant les polítiques de retallades a l’Educació,  com la normativa que vol desplegar la LOMCE que lluny de millorar el funcionament de l’escola pública, posa en qüestió valors fonamentals i és contrari a l’esperit i les formes de l’educació pública i de l’escola catalana.

Les entitats i organitzacions del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) fem una crida  als professionals de l’educació, a les famílies i als estudiants a participar en la vaga del dia 24 d’octubre, en les mobilitzacions, protestes, i manifestacions  previstes contra la LOMCE i les retallades que posen en risc la infància i la cohesió social. També es fa necessari revisar tant la LEC com la seva aplicació.

Perquè no podem quedar indiferents a una convocatòria com la del dia 24 d’octubre, una convocatòria estatal, on tota la comunitat educativa -des de preescolar fins a universitat- està cridada a defensar una escola pública i de qualitat al servei de la societat. Defensem l’educació, la cultura i la llengua catalana, lluitem per la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el dret a l’educació.

El MUCE ens dirigim  a la ciutadania per demanar ajuda, compromís i col·laboració participant en la mobilització ciutadana del 24 d’octubre donant suport a aquesta jornada de lluita manifestant-nos en defensa  l’educació pública, front les polítiques que l’amenacen i mostrant  rebuig a la LOMCE i a totes les mesures que suposen un retrocés en l’àmbit educatiu.

 

MUCE: AEP – AJEC – A.M ROSA SENSAT – FAPAC – FAPAES  – FE CCOO –  FE CGT  – FETE-UGT  – FMRPC – SINDICAT D’ESTUDIANTS – SINDICAT D’ESTUDIANTS DELS PPCC – USTEC-STE’s

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s