DBRAIN GYM 101® GIMNÀSTICA DEL CERVELL amb Sara Torres

091014_0754_6.jpg

La Gimnàstica del Cervell es presenta en un Curs bàsic anomenat BRAIN GYM® 101. En ell es fa una proposta novedosa i assenyada que aporta recursos senzills i eficaços als mestres, professors, educadors, psicopedagogs…., que estiguin interessats tan en ajudar els alumnes amb dificultats d’aprenentatge com en millorar personal o professionalment.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

http://goo.gl/forms/zC9tVRJ3GW

El preu dels cursos és de 70€ pels socis i de 90€ pels no socis*. El Casal del Mestre ha demanat certificació dels cursos al Departament d’Ensenyament. És el Departament el que gestiona les certificacions un cop entregades les actes d’assistència. Es demanarà certificació per a tots aquells alumnes que assisteixin com a mínim al 80% de les sessions.

Aquest curs té un suplement de 80€ a la matrícula per a la certificació internacional.

Horari: Dimarts de 17,30 a 20,30h a l’Institut Cumella. Certificació de 30 hores amb el 80% de l’assistència. Inici el 3 de febrer

Calendari: del 3 de febrer al 14 d’abril de 2015

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s