GRUP DE TREBALL EDUCACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT. GRANOLLERS EN TRANSICIÓ coordina Uru Guinart

091014_0754_10.jpg

L’Objectiu general del grup és la presa de consciència del professorat per preparar als alumnes per a un futur que s’allunya del relat general: definir continguts, metodologies i activitats d’aula que ens ajudin a educar per la resiliència, en la simplicitat voluntària, o en comunitat, per exemple.

El grup de treball segueix una metodologia basada en el lideratge distribuït i per tant, sense perdre mai de vista l’objectiu final, s’aniran distribuïnt les sessions de tal manera que els facilitadors de cada una sigui un membre diferent del grup.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

http://goo.gl/forms/zC9tVRJ3GW

Horari: reunions mensuals el segon dimarts de mes de 18  a 20h al Casal del Mestre. Certificació de 30 hores amb el 80% de l’assistència.

El grup de treball d’Educació per a la sostenibilitat té un preu de 30€ pels no socis i és gratuït pels socis del Casal

El Casal del Mestre ha demanat certificació dels cursos al Departament d’Ensenyament. És el Departament el que gestiona les certificacions un cop entregades les actes d’assistència. Es demanarà certificació per a tots aquells alumnes que assisteixin com a mínim al 80% de les sessions

El Casal del Mestre ha demanat certificació dels cursos al Departament d’Ensenyament. És el Departament el que gestiona les certificacions un cop entregades les actes d’assistència. Es demanarà certificació per a tots aquells alumnes que assisteixin com a mínim al 80% de les sessions.

 

*El grup de treball d’Educació per a la sostenibilitat començarà abans del Nadal, s’avisarà a les persones interessades

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s