Do you want to teach in english? We have the best solution!

UPER-INTERMEDIATE I RECURSOS EN ANGLÈS PER A PRIMÀRIA(2 cursos)

091014_0754_4.jpg

RECURSOS EN ANGLÈS:

Aquest curs ofereix un paquet d’activitats dinàmiques, jocs, recursos interactius, contes, cançons, etc. de tot tipus per tal de dinamitzar les classes de Primària i alhora fer-les més productives.

Tot el curs es realitza en anglès.

UPER-INTERMEDIATE:

Aquest curs ofereix les bases teòriques i pràctiques de la gramàtica i vocabulari de l’anglès adaptades al nivell de l’alumnat a fi que adquireixin més confiança i seguretat en si mateixos a l’hora de plantejar classes en anglès davant d’estudiants.

Tots els alumnes hauran de passar una prova de nivell. Només cal acostar-se a les oficines de Cambridge School (plaça Manuel Montaña, Granollers) en horari d’oficina i podreu fer la prova.

Horari: els dos cursos es realitzaran els divendres de 18,30 a 21,30h a les instalacions de la Cambridge School de Granollers.  Els dos cursos començaran divendres 16 de gener

Certificació de 30 hores amb el 80% de l’assistència.

El preu dels cursos és de 70€ pels socis i de 90€ pels no socis*. El Casal del Mestre ha demanat certificació dels cursos al Departament d’Ensenyament. És el Departament el que gestiona les certificacions un cop entregades les actes d’assistència. Es demanarà certificació per a tots aquells alumnes que assisteixin com a mínim al 80% de les sessions.

INSCRIPCIONS A

http://goo.gl/forms/zC9tVRJ3GW

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els propis socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant , l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s