3r Berenar pedagògic (presencial i en línia!)

Dijous 28 d’octubre – 6 de la tarda

Inscripció al 3r berenar pedagògic

Trobada presencial i en línia

Continuem amb les trobades pedagògiques entre iguals del Casal del Mestre de Granollers-VO.

Els berenars pedagògics són un espai per a mestres, on conversar de forma distesa sobre un tema d’interès, sense experts.

En aquesta 3a edició serà per primera vegada presencial i en línia.

De què parlarem?

Al final del segon berenar es va decidir dedicar el següent a l’alfabetització digital. Què en sabem? Com ho esteu plantejant al vostre centre? Ens hem format prou? Us proposem participar per compartir coneixements, interessos, dubtes, errors i encerts al voltant d’aquest tema. 

  • Quins aprenentatges són imprescindibles per ser competent digital?
  • Quin ús cal fer dels dispositius electrònics?
  • Quin paper hi tenen l’escola i les famílies?

Els articles, documents i altres enllaços que es comentin entre els assistents al berenar, se seleccionaran per fer-los públics en un banc de recursos que estem preparant i que activarem després d’aquest 3r berenar.

Us compartim alguns enllaços que us poden ser d’interès. Si en teniu algun altre, feu-nos-el arribar a casaldelmestreg@gmail.com:

El pròxim dijous 28 d’octubre, a les 6 de la tarda, relaxa’t una mica de la jornada escolar i prepara’t una infusió o un refrigeri per trencar amb les presses… i connecta amb nosaltres.

T’hi esperem!

Inscriu-te gratuïtament a través d’aquest enllaç.

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s