Llibre Gegant 2020

Llibre gegant 2020 - Cartell

Aquest any, amb les activitats de la Festa de l’Ascensió suspeses a causa de la pandèmia COVID-19, l’activitat FEM UN LLIBRE – EL LLIBRE GEGANT que ha vingut organitzant el Casal del Mestre amb escoles i instituts, la llibreria la Gralla i la col·laboració de l’ajuntament no es podrà fer de la mateixa manera que anys anteriors.

No volíem que deixés de fer-se l’activitat, atès que justament estem vivint una situació històrica i inèdita, que ha de quedar reflectida al LLIBRE GEGANT del 2020.

Hem demanat a les escoles i instituts de Granollers que proposin als seus/seves alumnes, dins del programa de treball a casa, la creació d’un text escrit que expliqui vivències que hagin tingut aquestes setmanes o mesos, desitjos per la tornada a la normalitat, contes  relacionats amb el tema… i tots aquells temes que com a educadors/es creguin que es puguin il·lustrar, sempre al voltant de les situacions viscudes recentment o que s’estan vivint encara. Amb l’opció afegida de poder fer alguna il·lustració. Tindran de temps fins a mitjans de juny per enviar-nos les seves històries.

Els il·lustradors i il·lustradores que habitualment hi han participat i els/les alumnes d’Artístic del Celestí Bellera seran novament els encarregats d’il·lustrar aquests textos.

Pensem que, malgrat tot, aquesta serà un edició tan important com especial i única.
Llibre gegant 2020 - Segell def

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari