VAGA per l’educació

Novament, el Departament d’Educació i el seu conseller prenen decisions sense tenir en compte a la comunitat educativa. Són moltes les reivindicacions que arrosseguem de fa molts anys ençà, i moltes les vegades que ens ha deixat de banda: nou currículum, nou calendari, P2, COVID19, atac al català…

Des del Casal del Mestre de Granollers – Vallès Oriental donem total suport a la vaga de cinc dies convocada de forma unitària i històrica per tots els sindicats d’educació. 

Us fem arribar un manifest que podeu fer servir per informar a les famílies i al claustre de les raons reals que ens porten a actuar.

Us compartim també cartells, una infografia i un enllaç al Drive de recursos que hem creat des de les comissions de treball de la granassemblea2022, que ha reunit mestres i professors de tota la comarca, per organitzar-nos els pròxims dies de vaga.

Us animem a participar en la vaga i a fer accions al vostre centre (concentracions a primera hora, informar a les AFA i famílies, vestir de dol o un braçalet negre per la situació de l’educació…).

ACCIONS

  • Dilluns 14, a les 6 de la tarda, us convoquem a la plaça de la Porxada per fer un taller de pancartes (clica per veure material i propostes) que ens organitza per la vaga i alhora ens visibilitzi a la ciutadania.
  • Dies 15, 16, 17, 29 i 30 de març a primera hora concentració a les portes dels centres escolars (amb braçalets negres, samarretes grogues SOS Educació o vestits de dol, cartells, infografies…) per mostrar unitat i exposar les raons reals que ens porten a la vaga. 
  • Dimarts 15 ens trobarem a la Porxada a les 9:30 per marxar fins a l’estació de Granollers centre on ens trobarem a les 10:40 per anar la manifestació convocada a Barcelona fins al Departament d’Educació.
  • Dimecres 16 ens trobarem a la Porxada a les 9:30 per marxar fins a l’estació de Granollers centre on ens trobarem a les 10:40 per anar la manifestació convocada a Barcelona fins al saló de l’Ensenyament.
  • Dijous 17 ens trobarem a la Porxada a les 9:30 per marxar fins a l’estació de Granollers centre on ens trobarem a les 10:40 per anar la manifestació convocada a Barcelona fins a la plaça sant Jaume.
  • Dijous 17 a les 6 de la tarda, concentració a la ronda de Granollers de la Plataforma d’Interines Docents de Catalunya (PINDO) per reclamar la fixesa de les interines.

Totes les accions que visibilitzin la nostra voluntat de treballar per una educació de qualitat serà important!

Perquè ens afecta a tota la comunitat educativa: famílies, alumnes i professorat! 

Perquè volem fer bé la nostra feina! 

Perquè volem una educació de qualitat!

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s