T’interessa treballar a l’aula a través de l’exploració del cos i de les emocions? Tenim el curs que t’interessa

CREIXEMENT PER TU, CREIXEMENT PER MI: UN CAMÍ PER EXPLORAR

091014_0754_8.jpg

Experimentarem des de el moviment, la respiració, el sentir i la consciencia del nostre ser per retrobar el nostres benestar i aportar noves opcions a l’aula.

Compartirem emocions, experiències viscudes i viurem des de el dins al fora.

Uns dies d’aprenentatge, on l’infant pren protagonisme i nosaltres ens convertim en l’instrument per acompanyar-lo en el seu creixement.

Diferents propostes que ens uneixen amb el moviment, yoga, joc, teatre, relaxació…

Horari: Dilluns de 17,30 a 20,30h a l’Institut Cumella. Aquest curs començarà dilluns 12 de gener.

Certificació de 30 hores amb el 80% de l’assistència.

​El preu dels cursos és de 70€ pels socis i de 90€ pels no socis*. El Casal del Mestre ha demanat certificació dels cursos al Departament d’Ensenyament. És el Departament el que gestiona les certificacions un cop entregades les actes d’assistència. Es demanarà certificació per a tots aquells alumnes que assisteixin com a mínim al 80% de les sessions.

INSCRIPCIONS A

http://goo.gl/forms/zC9tVRJ3GW

Quant a casaldelmestregranollers

El Casal del Mestre de Granollers Vallès Oriental, és un punt de trobada de persones interessades en educació. És una entitat sense ànim de lucre que vetlla per la millora i la innovació en educació. La vida del Casal es gestiona íntegrament de manera lliure i independent de qualsevol entitat pública o privada. La Junta recull les inquietuds i els interessos dels socis/es, que es concreten en la seva dinàmica. Les relacions que s’estableixen amb altres entitats que subvencionen part dels nostres projectes o ens aporten materials o altra mena de col·laboració, es fan en funció d’acomplir els objectius del Casal, sense que això condicioni la llibertat de gestió. Són els mateixos socis i sòcies del Casal i altres persones que col·laboren de manera puntual qui proposen i organitzen les activitats. Per tant, l’activitat i la línia d’actuació ve determinada en tot moment per les inquietuds i les necessitats de la gent que hi participa.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari